krzychuuu Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Czy opłaca się kupić drukarkę Brother?Słyszałem, że jest dobra.Ale wszyscy tak tu chwalą Hp, że nie wiem czy jest sens kupić Brother.Może ktoś korzystał lub korzysta z drukarek Brother?Napiszcie jakie one są (jeśli korzystaliście). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wirgiliusz Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Lepiej kupić drukarkę Hp.Wszyscy są z Nich zadowoleni.Myślę, że Ty też będziesz zadowolony.Poza tym po co kupić drukarkę Brother, która jest nie sprawdzona.Tylko wydasz kasę, a i tak znając życie rozwali się szybko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pezecik Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Brother ma też dobre drukarki. Na pewno nie będziesz żałował gdy kupisz drukarkę od Brother`a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baran Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Osobiście korzystałem z drukarki tej firmy.Akurat ja żałuję, że kupiłem taką drukarkę...Szybko się zepsuła... Nie zdążyłem jej użyć dobrze.Ale może po prostu natrafiłem na pechowy model...Napisz jaki model chcesz zakupić... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychuuu Posted December 26, 2010 Author Report Share Posted December 26, 2010 Myślałem o zakupie tego modelu Hl 8050N...Ale co Wy o Nim sądzicie??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotr Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Myślę, że będziesz z Niej zadowolony, gdyż sam z Niej korzystam.Drukuje szybko i dokładnie.Wydruki są bardzo wyraźne.I warto zakupić ten o to model. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 Tu masz informacje o tej drukarce:- Technologia druku to Postscript 3 oraz PCL 6- Prędkość druku wynosi 34 strony na minute- Rozdzielczość druku wynosi 1200 x 1200- Obsługuje formaty: A6, Legal, Executive, A5, A4, Letter- Poziom hałasu wynosi 53.6[dB]- Ma wbudowaną kartę sieciową Ethernet 10/100 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 Drukarka nie jest zła....Bywają gorsze modele...A `patryk` podał praktycznie wszystkie najważniejsze informacje...Więc nie można stwierdzić, że ta firma jest zła... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olszak Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 No ja o tej firmie nie słyszałem. Aktualnie szukam drukarki, a ta nie jest zła, więc warto by było kupić ją skoro jest taka dobra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Czy opłaca się kupić drukarkę Brother?Słyszałem, że jest dobra.Ale wszyscy tak tu chwalą Hp, że nie wiem czy jest sens kupić Brother.Może ktoś korzystał lub korzysta z drukarek Brother?Napiszcie jakie one są (jeśli korzystaliście). Ja bym Ci radził kupić firmy Hp niż Brother, bo Hp ma lepsze.Poza tym Brother nie jest zbyt popularna.I nie ma zbyt dobrych drukarek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiktor Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Tu masz informacje o tej drukarce:- Technologia druku to Postscript 3 oraz PCL 6- Prędkość druku wynosi 34 strony na minute- Rozdzielczość druku wynosi 1200 x 1200- Obsługuje formaty: A6, Legal, Executive, A5, A4, Letter- Poziom hałasu wynosi 53.6[dB]- Ma wbudowaną kartę sieciową Ethernet 10/100 No tu Ci wymienili wszystko...No ja uważam, że wolno drukuje, a poza tym by mogła być. Ta firma nie jest taka zła. Ma naprawdę dobre modele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymon Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Opłaca się ją kupić. Jest to naprawdę dobra drukarka.Warto ją polecić.A informacje o Niej zostały wymienione. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leszek Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Warto kupić, bo ten model jest naprawdę dobry.Poza tym jakość wydruku jest doskonała.Tu troche informacji o Niej znalazłem: Obszar zastosowań : biuro Format : A6 - A4 Rozdzielczość : maksymalnie 2400x600dpi Szybkość druku [mono A4] : 20 str./min. Szybkość druku [kolor A4] : 20 str./min. Pamięć std./maks. : 128MB Język drukarki : GDI Systemy operacyjne : Windows 2000/XP/Server 2003/Vista, Macintosh OS X v10.2.8 - 10.4 Interfejsy : USB 2.0, Ethernet 10/100 Podajnik papieru : 250 arkuszy Odbiornik papieru : 150 arkuszy Gramatura papieru : 60 - 160 g/m2 Druk dwustronny : Tak, automatyczny Wymiary : 420 x 493 x 476 mm Masa [kg] : mniej niż 30kg Gwarancja : 24 miesiące Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Cóż, wszyscy chwalą HP bo to chyba najlepsa firma na rynku obecnie i ma najszersza ofertę. Co wcale nie znaczy że drukarki Brother są gorsze. Też są bardzo porządne i przede wszystkim mają naprawdę fajny design, więc jeśli Ci model tej firmy pasuje to czemu nie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts