hanss Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Witam,Nie polecam Epson Stylus.Osobiście kupiłem od nich dwie drukarki i się szybko popsuły, a nie używałem jej bardzo często.Kilkanaście razy wciągnęło mi kartkę do środka i wszystko się zacięło.Nie jest zadowolony więc odradzam Wam zakupu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolek Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 O Epson Stylus nigdy nie słyszałem.Ale będę wiedział na przyszłość aby nie kupić żadnej drukarki z Epson Stylus.Nie ma to jak sprawdzone drukarki Hp z których wszyscy są zadowoleni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
profesor Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Może po prostu natrafiłeś na pechowe modele.Każda drukarka ma swoje wady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baran Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Posłucham Twej rady i nie kupie jej.Bo nie które firmy produkują drukarki połączone z niszczarką Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtek Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 A jaki model zakupiłeś???Może to tylko jeden model im nie wyszedł.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanss Posted December 26, 2010 Author Report Share Posted December 26, 2010 Kupiłem model SX218 oraz SX515W.I oba modele się szybko popsuły. Nie wierze, że to czysty przypadek.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irek Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 No cóż... Firma Epson kusi tym co te drukarki potrafią...Więc skoro mówią, że są świetne to się im wierzy...Gdy powiedzą co potrafią to ludzie kupują...Nabierają się, bo nie wiedzą, że to kłamstwa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irys Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 Widzę, że większość firm to jest beznadziejna. Chyba tylko na Hp nikt jeszcze nie narzekał. No ale co prawda to prawda. Te modele im naprawdę nie wyszły. Więc dobrze, że ludzie są ostrzegani przed Nimi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olszak Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 Lepiej kupić ze sprawdzonej firmy niż z takiej, o której większość osób nie ma pojęcia.Ja też o tej firmie nie słyszałem, ale będę pamiętać na przyszłość żeby nie kupić żądnej drukarki od tej firmy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
parówa Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 Firma mało znana i do tego większość ludzi odradza zakupu.Ostrzegają przed tą firmą, bo dużo osób zawiodło się na Niej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Kupiłem model SX218 oraz SX515W.I oba modele się szybko popsuły. Nie wierze, że to czysty przypadek.. Zgadzam się, bo również miałem zakupiony jeden z tych modeli i się na prawdę zawiodłem na tym modelu.Więcej nie kupiłem od tej firmy drukarek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiktor Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Ogólnie to firma nie jest znana. Ale dobrze, że ludzie ostrzegają przed takimi firmami. Widzę, że większość firm to jest beznadziejna. Chyba tylko na Hp nikt jeszcze nie narzekał. No ale co prawda to prawda. Te modele im naprawdę nie wyszły. Więc dobrze, że ludzie są ostrzegani przed Nimi. Hp też ma kilka modeli na które można narzekać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymon Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Lepiej kupić ze sprawdzonej firmy niż z takiej, o której większość osób nie ma pojęcia.Ja też o tej firmie nie słyszałem, ale będę pamiętać na przyszłość żeby nie kupić żądnej drukarki od tej firmy. No większość osób kupuje ze sprawdzonych firm. A ja jak większość użytkowników nie słyszałem o takiej firmie. Mam ze sprawdzonej i popularnej firmy drukarkę, czyli firmy Hp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leszek Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Model SX218 nie drukuje zbyt szybko, bo prędkość druku wynosi 34 strony na minute.Poza tym inne modele również szybko się psują, nie tylko te dwa wymienione. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdz_21 Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Ja nigdy nie słyszałem negatywnych opinii o Epson Stylus, może Tobie akurat przytrafił się felerny egzemplarz lub robiłeś coś nie tak z obsługą drukarki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysztoff Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Opinie o Epsonach są niestety raczej podzielone, ta firma ma zagorzałych fanów jak i zagorzałych przeciwników. Zależy kto na jaki egzemplarz trafi. Ja tam miałem styczność z takim Epsonem: https://www.drtusz.pl/drukarki-drukarki-atramentowe-epson-stylus-office-b42wd-p-1773.html, i nie mam szczególnych zastrzerzeń. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin87 Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Absolutnie się nie zgadzam z autorem tematu. Epson Stylus to są naprawdę świetne drukarki zarówno do domu jak i do biura. Przede wszystkim bardzo oszczędne jeśli chodz o eksploatację, nie słyszalem też aby wciągały papier lub się zacinały. Jeśli takie rzeczy sie dzieją to drukarkę się zwyczajnie naprawia i już Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdz_21 Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 A według mnie Epson Stylus to jedne z najlepszych drukarek w budżetowym segmencie cenowym, największa zaleta to naprawdę tanie zamienniki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiacheng2013 Posted February 5, 2013 Report Share Posted February 5, 2013 ALL epson resetor is here http://www.ssclg.info/cgi-bin/netboard/netboardr.cgi?fid=268&cid=267&tid=4333&pg=1&sc=20&x=0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts