karolas Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Witam,Drukarki Canon Pixma są dobre i tanie.Nie wiem czy jest jakaś firma, która sprzedaje tak tanio drukarki atramentowe.Polecam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniel111 Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Może tanio ta firma sprzedaje ale nie sądzę by to były dobre drukarki.Ja osobiście mogę polecić Hp.To jest już konkretna firma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolek Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Canon Pixma to nie są złe drukarki.Tanie są i nawet dobre.Ale Hp i tak wymiata.Przynajmniej ja tak uważam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
profesor Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Możesz zakupić drukarkę Canon Pixma i zobaczyć jaka jest.Nie spróbujesz to się nie dowiesz czy jest dobra.Każdy model inaczej funkcjonuje.Więc ja bym radził Ci zakupić tą drukarkę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baran Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Możesz zakupić drukarkę Canon Pixma i zobaczyć jaka jest.Nie spróbujesz to się nie dowiesz czy jest dobra.Każdy model inaczej funkcjonuje.Więc ja bym radził Ci zakupić tą drukarkę. Nikt nie chciał jej kupić...Tylko została wyrażona opinia na temat tej drukarki:PChyba zamuliłeś No ale racja, że drukarki Canon Pixma nie są złe...Zależy też wszystko od modelu...Bo nie które są straszne:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
profesor Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Odpisywałem na posta Daniela111.Nie zacytowałem...Bo skoro nie sądzi, że są dobre to niech sprawdzi...Ma z Hp to nie wie co to jet za drukarka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irek Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Drukarki atramentowe wiele firm sprzedaje tanio...Bo częściej się kupuje laserowe, więc ceny atramentowych spadają w dół... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irys Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 Drukarki atramentowe wiele firm sprzedaje tanio...Bo częściej się kupuje laserowe, więc ceny atramentowych spadają w dół... Masz rację. Atramentowych się teraz nie kupuje, bo są laserowe. Dlatego ceny atramentowych tak spadły...Dużo ludzi używa jeszcze atramentowych, bo są też to drukarki sprawdzone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olszak Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 Skoro są dobre i tanie to bardzo dobrze. Kusi mnie by kiedyś zakupić drukarkę tej firmy no ale Hp ma lepsze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Witam,Drukarki Canon Pixma są dobre i tanie.Nie wiem czy jest jakaś firma, która sprzedaje tak tanio drukarki atramentowe.Polecam. O firmie głośno nie jest ale skoro tanio to wątpie by były dobre. Większość firm, które sprzedają tanio nie są solidne.No ale każdy ma swój gust i każdy bierze drukarki na swoje potrzeby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiktor Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Skoro są dobre i tanie to bardzo dobrze. Kusi mnie by kiedyś zakupić drukarkę tej firmy no ale Hp ma lepsze. Skoro kusi Ciebie to zaryzykuj i zakup drukarkę tej firmy.Ja osobiście odradzam zakupu, ponieważ o tej firmie nie jest głośno.Poza tym nie mają takich dobrych drukarek.Ale zrobisz jak będziesz uważał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barteke Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Canon Pixma to nie są złe drukarki.Tanie są i nawet dobre.Ale Hp i tak wymiata.Przynajmniej ja tak uważam. Większość osób tak uważa. Ale Canon Pixma mają też dobre drukarki. Nie można narzekać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymon Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Witam,Drukarki Canon Pixma są dobre i tanie.Nie wiem czy jest jakaś firma, która sprzedaje tak tanio drukarki atramentowe.Polecam. Tanio chyba wszyscy sprzedają, bo już atramentowe wychodzą z użytku.Większość kupuje laserowe wię obniżają ceny atramentowych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leszek Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Drukarki Canon Pixma są tanie ale jakość wydruku nie jest dobra.Tanio sprzedają ale nie są dobre.Takie jest moje zdanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karol Kołtek Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Miałem bardzo duże doświadczenie z atramentowymi drukarkami HP i wiem, że już nigdy nie kupię takowej. Teraz używam (w domu i firmie) Canon pixma mp550 i jestem baaaardzo zadowolony. Zdjęcia na papierze fotograficznym są porównywalne (a nawet identyczne) z profesjonalnymi odbitkami z fotolabów. HP może być dla mnie, ale jako drukarka laserowa, gdzie wymienia się tonery na nowe (nie bawię się w ich regenerację). Wówczas staje się ona bezobsługowa. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciekawy_24 Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Ja mam spore doświadczenie z drukarkami Canon Pixma i sobie je bardzo chwalę, nie wiem dlaczego niektórzy tutaj twierdzą że są złe, mają bardzo fajne tanie modele za małe pieniądze, których zaletą jest przede wszystkim wydajność w porównaniu do drukarek innych firm, np. ten model : https://www.drtusz.pl/drukarki-drukarki-atramentowe-canon-pixma-ip2702-p-1782.html, 150 zł jedynie a potem też niewielkie kwoty na tusze, zas do domowych zastosowań w zupełności wystarcza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible21 Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Ja również miałam okazję używać Canona Pixma tyle że tego modelu https://www.drtusz.pl/drukarki-drukarki-atramentowe-canon-pixma-ip2700-p-1699.html, troszkę tańszy niż ten wyżej podany, ale też sprawował się super, cicha i szybka drukarka z łatwą obsługą. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artist Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Odkąd pamiętam używałem drukarek Canona, a ostatnio właśnie jeden z modeli Pixma, nie było żadnych problemów, ale i tak w końcu zdecydowałem się na zakup drukarki laserowej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragon Posted February 2, 2012 Report Share Posted February 2, 2012 Canon to jest firma która ma bardzo duże doświadczenie na rynku, nic dziwnego że nawet te tańsze drukarki są warte uwagi. Ze swojej strony z tej gamy szczególnie polecam ten model : https://www.drtusz.pl/drukarki-drukarki-atramentowe-canon-pixma-ip2700-p-1699.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek40 Posted February 3, 2012 Report Share Posted February 3, 2012 Ja nie polecam tych drukarek... Dość drogie zamienniki są do nich w porównaniu do innych firm, np. Epsona. Poza tym ja mialem do czynienia z modelem który miał skłonności do awarii i ogólnie wydawał się wykonany dość nieprecyzyjnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciekawy_24 Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Marek40 musiałeś naprawdę źle trafić, Canon jest dobrą firmą i na ogół nie pozwalają sobie na byle jakie wykonanie swoich produktów. No ale jak wiadmo wyjątek potwierdza regułę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin87 Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Nie wiem czy jest jakaś firma, która sprzedaje tak tanio drukarki atramentowe. Jest mnóstwo takich firm, teraz cena drukarki atramentowej na poziomie 150-300 zł to absolutna normalność i jeden z największych segmentów na rynku przecież. Każdy producent ma w ofercie conajmniej kilka drukarek w tej cenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts