artur1 Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Czy znajdę taką drukarkę, która nie przekroczy ceny 500 złotych?Czy drukarki laserowe można dostać w takich cenach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolas Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Samsung ma takie tanie drukarki.Na pewno znajdziesz jakąś dla siebie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gora Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Czy znajdę taką drukarkę, która nie przekroczy ceny 500 złotych?Czy drukarki laserowe można dostać w takich cenach? Jest kilka drukarek w tym przedziale cenowym.Xerox 3140, Samsung SCX-4600.Proszę o więcej szczegółów :Czy to ma być drukarka ze skanerem i kopiarką, tzw, urządzenie wielofunkcyjne?Ile stron mniej więcej w m-cu chce Pan drukować?Jakiej może być wielkości (są dobre, starsze modele HP)?Ma być z dupleksem, czy niekoniecznie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artur1 Posted December 25, 2010 Author Report Share Posted December 25, 2010 Miałem na myśli urządzenie wielofunkcyjne.Mniej więcej około 50 stron.Obojętnie jaka będzie wielkość.I nie musi być z dupleksem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baran Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Hp ma drukarki do 500 złotych.Nie wiem czy ma akurat takie jakie szukasz ale jeśli chodzi o cenę to znajdą się takie.Laserowe nie są takie drogie.Myślę że większość firm ma takie tanie.Zależy również jaka firma Cię interesuje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bezimienny Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Podaj jaka firma Cię interesuje...Bo pełno firm posiada takie drukarki... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artur1 Posted December 26, 2010 Author Report Share Posted December 26, 2010 Interesują mnie drukarki Hp...I proszę podajcie konkretny model... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olek Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Hp ma dużo drukarek tak tanich, np.:HP LaserJet P1102, HP LaserJet P1102W, Hp Color Laserjet Cp1215, HP COLOR LaserJet CP1525. Ma na prawdę dużo drukarek do 500 złotych i są dobre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
patryk Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 Za mało informacji podałeś...No chyba, że interesuje Cię po prostu ta firma a model jest bez znaczenia...To `olek` wymienił Ci pełno modeli...Tylko sobie teraz musisz wybrać... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gora Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Miałem na myśli urządzenie wielofunkcyjne.Mniej więcej około 50 stron.Obojętnie jaka będzie wielkość.I nie musi być z dupleksem. Hmm... do 500 zł tanie w eksploatacji UW trudno będzie znaleźć. Ciut więcej kosztuje Samsung scx4623F (urządzenie wielofunkcyjne z faxem), w którym po zmianie oprogramowania można używać zamienników, bądź samemu regenerować tonery. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Ogólnie wiadomo że nic nie ma za darmo i jak kupisz taniutką drukarkę/urz. wiel. to więcej zapłacisz za tonery, jakoś się musi zwrócić.. Rozsądnie byłoby kupić udz. za 600-700 zł, popatrz tutaj: https://www.drtusz.pl/urzadzenia-wielofunkcyjne-laserowe-c-468_537.html, to wtedy tonery/zamienniki powinny być dostępne w rozsądnych cenach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts