zdzichu Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Uważam, że ta drukarka jest godna polecenia.Jak na drukarkę atramentową jest to bardzo dobra drukarka.Nie jest droga, a pracuje naprawdę dobrze.Mam ją już dość długo i jestem z Niej zadowolony.Ani razu się mi nie zepsuła i nie wciąga kartek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artur1 Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Zgadzam się ze Zdzichem.Ogólnie wszystkie drukarki Hp są bardzo dobre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolek Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 No Hp to już jest profesjonalizm.Canon Pixma też nie jest zły...No ale lepszy nie jest od Hp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wirgiliusz Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Drukarki Hp są sprawdzone przez wszystkich i wszyscy są zadowoleni.Większość osób poleca Hp, bo są najlepsze. Może nie wypasione jakoś najlepiej ale po prostu nie psują się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
profesor Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Hp to po prostu sprawdzona firma przez wszystkich. Wszyscy je kupują, bo są chwalone.A może są lepsze już od Hp...Dużo osób nie chce kupić od innych firm, bo te się bardzo chwali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baran Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Hp to po prostu sprawdzona firma przez wszystkich. Wszyscy je kupują, bo są chwalone.A może są lepsze już od Hp...Dużo osób nie chce kupić od innych firm, bo te się bardzo chwali. A Ty może nie masz drukarki z Hp?Pochwal się swoją drukarką w takim razie...Wszyscy mają z Hp i dobrze...Bo to jest dobra firma...Poza tym nie wszyscy chcą wyrzucać kasy w błoto..Chcesz to sobie ryzykuj.Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtek Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Uważam, że ta drukarka jest godna polecenia.Jak na drukarkę atramentową jest to bardzo dobra drukarka.Nie jest droga, a pracuje naprawdę dobrze.Mam ją już dość długo i jestem z Niej zadowolony.Ani razu się mi nie zepsuła i nie wciąga kartek. Nie jest droga???1200 złotych i Ty mówisz, że nie jest droga?Nie wszyscy śpią na kasie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
profesor Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 A Ty może nie masz drukarki z Hp?Pochwal się swoją drukarką w takim razie...Wszyscy mają z Hp i dobrze...Bo to jest dobra firma...Poza tym nie wszyscy chcą wyrzucać kasy w błoto..Chcesz to sobie ryzykuj.Pozdrawiam. Mam z Hp ale tylko stwierdzam fakt, że wszyscy z tej firmy kupują, a nowe modele innych firm powstają o których nikt nic nie wie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irek Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 `Profesor` ma rację...Ale lepiej kupić ze sprawdzonej firmy...O Hp jest głośno...Więc nie ma co się dziwić, że ludzie z tej firmy kupują....Ale inne firmy mają na pewno lepsze modele...Albo na prawdę dobre modele... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 Drukarka wolno drukuje, bo 22 strony na minute...Max rozmiar papieru to A4.Rozdzielczość druku wynosi 1200x1200 dpi.Pojemność podajnika na papier wynosi 50 sztuk...Więc nie jest taka dobra... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
irys Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 Mi też bardzo ta firma się podoba... ale oczywiście nie znaczy to że produkty innych firm są gorsze... różnica jest przede wszystkim taka, że to drukarki Hp to już profesjonalne sprzęty... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harry Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 No strasznie wolno drukuje ta drukarka...No ale skoro wolniej to i dokładniej.Poza tym nie można narzekać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 No Hp to już jest profesjonalizm.Canon Pixma też nie jest zły...No ale lepszy nie jest od Hp. Canon Pixma?? Nie słyszałem o takiej firmie. Wolno drukuje ta drukarka ale nie którym to nie przeszkadza.Pojemność podajnika to tylko 50 arkuszy więc ja bym nie mógł mieć takiej drukarki no ale każdy kupuje drukarkę na swoje wymagania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Uważam, że ta drukarka jest godna polecenia.Jak na drukarkę atramentową jest to bardzo dobra drukarka.Nie jest droga, a pracuje naprawdę dobrze.Mam ją już dość długo i jestem z Niej zadowolony.Ani razu się mi nie zepsuła i nie wciąga kartek. No jeśli chodzi o firmę Hp to mają same drukarki dobre.I też posiadam ten model i też mogę ją polecić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wiktor Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 No Hp to już jest profesjonalizm.Canon Pixma też nie jest zły...No ale lepszy nie jest od Hp. Canon Pixma to taka firma, o której nie jest głośno ale ma też bardzo dobre drukarki. Racja z tym, że Hp mają lepsze.Ale inne firmy nie są złe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szymon Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 No moim zdaniem nie wszystkie drukarki Hp są dobre.Każda firma ma jakieś pechowe modele.Myślę, że jest to jedna z najlepszych firm. Akurat o tym modelu czytałem i jedyna rzecz, która mi się nie podoba to jest jej tempo drukowania.Ale może innym to pasuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leszek Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 HP OfficeJet H470wbt jest to mała drukarka przenośna, która jest bardzo wydajna. Umożliwia wydruki do A4. Drukuje bardzo wolno.Drukarka posiada dwa porty USB 2.0. Ma wbudowany procesor o prędkości 192 MHz, a pojemności pamięci wynosi 32 MB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysztoff Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Drukarki HP ogólnie wszystkie są godne polecenia, bo to po prostu jedna z najlepszych firm produkujących drukarki Przede wszystkim ten konkretny model ma dośc zgrabne wymiary co jak na taką drukarkę jest sporą zaletą, do tego dośc atrakcyjna cena w tym segmencie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin87 Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 No strasznie wolno drukuje ta drukarka...No ale skoro wolniej to i dokładniej To wcale nie jest zasadą Wolniej nie znaczy dokładniej prawie nigdy... Jeśli masz drukarkę wysokiej klasy to owszem mozesz w niej sobie ustawić np. super jakość i wtedy jest wolniejsze drukowanie, ale to w odniesieniu do konkretnego modelu spowalniasz jej tempo z normalnego trybu pracy. Zaś między różnymi drukarkami to że jedna normalnie drukuje wolniej od innej wcale nie znaczy że jest lepsza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts