pytalski Posted December 19, 2010 Report Share Posted December 19, 2010 Mam pytanie... ile wynosi kwota naprawy prostego uszkodzenia drukarki ? Jest to kwota z przedziału do 50 złotych czy może znacznie większe kwoty ?Nie chodzi mi tutaj o jakieś wielkie szkody, tylko delikatne naruszenia struktury budowy drukarki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gora Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 Mam pytanie... ile wynosi kwota naprawy prostego uszkodzenia drukarki ? Jest to kwota z przedziału do 50 złotych czy może znacznie większe kwoty ?Nie chodzi mi tutaj o jakieś wielkie szkody, tylko delikatne naruszenia struktury budowy drukarki. Wszystko zależy od zakresu uszkodzeń, konieczności wymiany podzespołów i przede wszystkim czasu, który poświęcisz na usunięcie usterki. Do 50 zł to kosztuje czyszczenie drukarki. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysztoff Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Nie da się tak jednoznacznie powiedzieć ile trzeba by zapłącić za uszkodzenie, wszystko zależy od tego jaki to typ uszkodzenia konkretnie, tak jak kolega wyżej napisał. Napisz co się dokładnie stało to może będzie można dokładniej powiedzieć ile to może kosztować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin87 Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Musisz iść zapytać w miejscu gdzie drukarki naprawiają bo nikt Ci przez internet nie powie ile zapłacisz skoro nie wiemy nawet na czym polega problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts