expert_forever Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 Czy DOBRA drukarka laserowa musi być droga ?Szukam jakiejś DOBREJ drukarki, która posłuży mi troszkę czasu i do którego zamienniki nie byłyby bardzo drogie.Może mi ktoś z forum coś polecić ? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gora Posted December 15, 2010 Report Share Posted December 15, 2010 Czy DOBRA drukarka laserowa musi być droga ? W dzisiejszych czasach zdecydowanie nie Szukam jakiejś DOBREJ drukarki, która posłuży mi troszkę czasu i do którego zamienniki nie byłyby bardzo drogie.Może mi ktoś z forum coś polecić ?Pozdrawiam Trzeba byłoby doprecyzować pytanie. Czy to ma być zwykła, monochromatyczna drukarka czy jakieś urządzenie wielofunkcyjne.Proponuje poczytać o drukarkach tutaj. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
expert_forever Posted December 16, 2010 Author Report Share Posted December 16, 2010 Nie no chciałbym coś taniego, ale dobrego.Skaner mam, co prawda słaby, ale lepszy taki niż żaden.Ale jest problem bo nie mam drukarki, ani miejsca żeby gdzieś coś wydrukować.Jakość też nie musi być najwyższa, byleby ładnie czcionkę było widać.Wyraziście aby się nie zlewały litery. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gora Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 Nie no chciałbym coś taniego, ale dobrego.Skaner mam, co prawda słaby, ale lepszy taki niż żaden.Ale jest problem bo nie mam drukarki, ani miejsca żeby gdzieś coś wydrukować.Jakość też nie musi być najwyższa, byleby ładnie czcionkę było widać.Wyraziście aby się nie zlewały litery. W tej chwili to polecam Xeroxa 3140, to z nowych.Z używanych warto poszukać drukarek HP, które działają na tonery HP 12AHP 15A/XHP 13A/XHP 53A/XHP 49A/X Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark Posted February 6, 2012 Report Share Posted February 6, 2012 Jeżeli masz takie małe wymagania to możesz kupić bardzo dobrą drukarkę dla siebie w cenie do 400 zł max Wybór jest duży, popatrz sobie tutaj : https://www.drtusz.pl/drukarki-drukarki-laserowe-c-44_276.html, na pewno coś dla siebie znajdziesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil24 Posted February 14, 2012 Report Share Posted February 14, 2012 Pewnie że nie musi być droga Obecnie do 500 zł można już dostać drukarki bardzo dobrych firm, których eksploatacja wcale nie jest droga, najlepiej zobacz sobie wszystkie oferty na stronie http://www.sklep.doktortusz.pl/- bo wybór jest dość spory Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts