expert_forever Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 Witajcie. Chciałem podzielić się z Wami moimi doświadczeniami na temat mojej pierwszej drukarki jaką była drukarka firmy HP.Był to model Deskjet 3820. Ze względu na to że kupiłem ją kilka lat temu, nie było jeszcze chyba drukarek atramentowych, a jeżeli były to takie ceny że nie było mnie na nie stać. Także zakupiłem właśnie tę drukarkę atramentową.Ogólnie działa bardzo dobrze, jednak OKROPNIE hałasowała przy drukowaniu i pobieraniu papieru.Jakość wydruku oceniam na dobrą, z prędkością wydruku to było troszkę gorzej, gdyż w porównaniu do dzisiejszych drukarek strony drukowały się bardzo długo. Zwłaszcza gdy wydruk zamierał dużo koloru.Jednak mimo wszystko mogę polecić tę drukarkę, gdyż przeżyłem z nią kilka dobrych lat. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
profesor Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Mówisz, że powoli drukuje? Chyba lepiej żeby drukowała powoli, a dokładnie.Ja jestem zadowolony z drukarek firmy Hp.A każda drukarka hałasuje. Jedna mniej druga bardziej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysztoff Posted February 7, 2012 Report Share Posted February 7, 2012 Normalne że drukarki kupywane kilka lat temu hałasowały i drukowaly powoli... Obecnie z czasem jest już z tym dużo lepiej no ale musieli sie przecież uczyć na własnych błędów. HP Deskjet 3820 to za to porządny model, samo to że wytrzymał u Ciebie kilka lat najlepiej potwierdza jego jakość. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible21 Posted February 10, 2012 Report Share Posted February 10, 2012 Pamiętam tą drukarkę, miałam taką kilka lat temu, bardzo leciwy model Hałasował jak odkurzacz przy pełnej mocy Ale wtedy to było normalne. Ważne że nigdy mi się nie zepsuła i dość rzadko musiałam wymieniać wkłady, a wtedy jeszcze nie wiedzialam o istnieniu zamienników więc to wazne ;P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin87 Posted February 12, 2012 Report Share Posted February 12, 2012 Ta, też mialem okazję obcować z tą drukarką, wtedy jeszcze nie wiedzialem co to zamienniki i wydawalem jakieś 200 zł miesięcznie na tusze - skubana pila je jak życiodajną wodę dosłownie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts