Diva Posted October 28, 2010 Report Share Posted October 28, 2010 Witajcie,Mam urządzenie wielofunkcyjne brother DCP-165C. Wszystko w niej działało,ale ostatnie 4 miesiące praktycznie niczego nie drukowałam. Dzisiaj chciałam wydrukować coś na czarno i drukarka tylko piszczy, brzęczy, a na koniec wypuszcza czyste kartki Mam kupić nowy tusz?Jakieś porady? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gora Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Witam, Wszystko w niej działało,ale ostatnie 4 miesiące praktycznie niczego nie drukowałam. Cztery miesiące niedrukowania może "zabić" każdą drukarkę atramentową Dzisiaj chciałam wydrukować coś na czarno i drukarka tylko piszczy, brzęczy, a na koniec wypuszcza czyste kartki Mam kupić nowy tusz?Jakieś porady? Najprawdopodobniej zapowietrzyły się rurki doprowadzające tusz do głowicy, albo, co gorsza sama głowica jest zaschnięta. Jeżeli to "tylko" zapowietrzenie to można próbować coś z tym zrobić ,bo udrażnianie głowicy mija się już celem (pół dnia roboty, bez gwarancji sukcesu). Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts