Tewux Posted May 16, 2018 Report Share Posted May 16, 2018 Dzień dobry.Mam drukarkę DCP-J4110DW z kartridżami wiecznymi. Napełniałem je tuszami z butelek raz lepszymi, raz gorszymi, a ostatnio trafiło na gorsze.Czy mogę napełnić kartridże oryginalnymi tuszami Brothera: BT5000/BT6000? Czy może one specjalnie mają inny skład, aby nie wykorzystywać ich do innych drukarek?Chyba, że możecie mi z czystym sumieniem polecić jakiś butelkowy zamiennik (szczególnie czarny pigmentowy), który będzie dobrej jakości.P.S. Mój obecny czarny tusz jest chyba za gęsty i nie drukuje się w ogóle, chyba, że ustawię na jakość fotograficzną i papier foto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted July 3, 2018 Report Share Posted July 3, 2018 BT5000/BT6000 nie są kompatybilne z DCp-J4110DW, tylko z seria DCP-T500, t700. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts