posejdon123 Posted March 26, 2018 Report Share Posted March 26, 2018 Dzien dobry,potrzebuje nowej, sieciowej, kolorowej drukarki, skanera i kopiarki (w jednym) do mojej firmy. Trochę poczytałem i znalazłem drukarkę, która mnie interesuje: Brother MFC-9340CDW. Moje pytanie: czy jest to dobry wybór, czy w podobnym przedziale cenowym są jakieś lepsze?? Najwiekszą zaletą tego urządzenia jest chyba technologia LED, poza tym, można używać papieru fotograficznego, wiec wydaje sie idealnym rozwiązaniem. Sam używałem drukarki Brothera przez te 8 lat i jestem bardzo zadowolony. Proszę o opinie, pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted April 2, 2018 Report Share Posted April 2, 2018 https://www.drtusz.pl/urzadzenia-laserowe-urzadzenie-wielofunkcyjne-brother-mfc-9340-cdw-p-13315.html?feed=google&gclid=Cj0KCQjwqYfWBRDPARIsABjQRYyDPOaWhgyoO8gM1zNWmECIcVTcVigH3kZ6tdPr2QvraLAf3BKISLkaAqLDEALw_wcB&gclsrc=aw.ds są zamienniki - jest ekonomicznie. dlaczego nie? polecam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damik Posted July 23, 2018 Report Share Posted July 23, 2018 Czy ta drukarka ma zabezpieczenie tonerów i scan automatyczny dwustronny ? z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA ODPOWIEDŹ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted September 11, 2018 Report Share Posted September 11, 2018 Urządzenie MFC-9340CDW charakteryzuje się wysoką prędkością druku wynoszącą 22 strony na minutę (mono i kolor) jak również oferuje wygodny, automatyczny druk dwustronny, a także dwustronne skanowanie, kopiowanie i faksowanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts