PawełPawełaaa Posted March 13, 2018 Report Share Posted March 13, 2018 Hej! Poszukuję drukarki drukującej w A3 z podajnikiem a3 drukującym dwustronnie z dość tanimi tuszami Ostatnio miałem drukarki firmy Brother (ze względu na tanie zamienniki) , ale po pierwsze ciągle był problem z drukowaniem na papierach foto i ozdobnych i co jakiś czas zawsze się coś zacinało i denerwowało człowieka - więc w sumie nie muszę tej firmy się trzymać. Drukuję około 1 ryzy papieru A4 miesięcznie, czasem jakieś ozdobne dyplomy, zaproszenia, czasem plakaty.Drukuje też taka gazetkę około A3 (1200 kartek) co miesiąc tzn. na razie płacę za druk i to ponad 600 zł (bo próba wydrukowania na drukarce z ręcznym podajnikiem a3 nie była zbyt dobrym pomysłem) i zależało by mi tutaj na zejściu kosztów.Szukam wiec dobrej drukarki (najlepiej urządzenia wielofunkcyjnego) kolorowego, niezawodnego i drukującego TANIO no i w A3. No i najlepiej jeszcze aby mnie finansowo nie zrujnowała to drukarka Istnieje takie coś? Proszę o poradę Paweł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted April 2, 2018 Report Share Posted April 2, 2018 maybe this?: https://www.drtusz.pl/urzadzenia-atramentowe-urzadzenie-wielofunkcyjne-epson-workforce-wf-7210-dtw-p-13263.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts