jankos Posted February 22, 2018 Report Share Posted February 22, 2018 Cześć, szukam taniego (do ok. 250zł) urządzenia wielofunkcyjnego (czarny i kolor) z tanimi tuszami/zamiennikami i fajnie, gdyby było wifi. Jestem trochę zielona w temacie drukarkowym, czytałam, że tanie tusze są przy droższych drukarkach, ale niestety dużo więcej nie jestem w stanie wydać ;( Drukarka będzie używana regularnie, ale nie w dużych ilościach. Drukuję materiały do prowadzenia zajęć w szkole. Widziałam HP Deskjet 3635. Co o tym sądzicie?Przeglądałam też opinie o Canon mg2550s, ale mówią, że hałasuje i, że jest awaryjna. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted March 8, 2018 Report Share Posted March 8, 2018 Ciekawą propozycją jest https://www.drtusz.pl/urzadzenia-atramentowe-urzadzenie-wielofunkcyjne-canon-pixma-mg5750-p-7157.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts