klapton Posted February 20, 2018 Report Share Posted February 20, 2018 Szukam jakiejś taniej i dobrej laserówki ze skanerem. Nie zależy mi na bajerach (chociaż za łączenie bezprzewodowe bym się nie obraziła, bo mam dość plątających się kabli). Generalnie nie drukuję za dużo, ale często (dlatego nie chce mi się latać co chwilę do punktu druku). Wiem, że tanie i dobre często nie idzie ze sobą w parze i dzisiaj każde urządzenie się psuje prędzej niż później, ale może coś polecicie? Na tusz mogłabym wydać powiedzmy średno 50-70 zł, powiedzmy (wiem czy to dużo, czy mało, bo ostatnią drukarkę miałam jak chodziłam do podstawówki i wtedy 10 zł to było dla mnie dużo :>) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazur Posted February 21, 2018 Report Share Posted February 21, 2018 A nie zastanawiałeś się aby rozdzielnie kupić? Wtedy mógłbyś postawić na dobrą laserówką, a skaner, przecież niemusi być jakiś super hiper. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trymonka Posted April 2, 2018 Report Share Posted April 2, 2018 Myślę, że fajnym pomysłem dla Ciebie mogłaby być dzierżawa drukarki lepszej jakości. W abonamencie wykupujesz określoną ilość wydruków na miesiąc, nie interesuje Cię wtedy ani serwis drukarki, wymiana elementów i tego typu rzeczy. Jest sporo firm, oferujących tego typu usługi. Jeżeli natomiast chcesz kupić coś na własność, polecam z całego serca drukarkę laserową OKI C531dn dostępną między innymi na supportart.pl. Tania w eksploatacji, niezawodna i szybka. W bonusie, drukarka ta świetnie współpracuje z papierami do druku termotransferowego, więc będziesz miała możliwość nanoszenia trwałych, kolorowych nadruków na odzież, kubki, tworzywa, a nawet drewno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts