Marek80 Posted November 14, 2017 Report Share Posted November 14, 2017 Witam, chce przerobić drukarkę laserową do druku PCB (płytki elektroniczne)Szukam odpowiedniej drukarki do tego i mam pytanie czy są drukarki które drukują na raz obie strony wydruku ?! W drukarkach duplex papier wciągany jest jeszcze raz do drukarki a mi chodzi o to by za pierwszym razem wszystko zostało wydrukowane na obu stronach. Produkują takie rozwiązania !? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted November 15, 2017 Report Share Posted November 15, 2017 Rozwiązania druku duplex który drukuje w tym samym momencie obie strony nie spotkałem w drukarkach które znam. Zawsze papier jest odwracany i drukowane jest z drugiej strony. Oczywiście też druk niemożliwy jest na samej płytce pcb nawet z jednej strony. Teoretycznie drukarki atramentowe które potrafią drukować na płytach CD/DVD mogłyby drukować na podobnych rozmiarami płytkach PCB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts