seymour Posted October 10, 2017 Report Posted October 10, 2017 Dzień dobry!Swego czasu w biedronce były bardzo tanie drukarki do kupienia, mianowicie chodzi o tą wymieniona w tytule. Nie wiele myśląc zakupiłem sprzęt. Okazało się jednak, ze kiedy skończył mi się tusz i zawiozłem go do regeneracjidrukarka nie chce z niego skorzystać. Wyskakuje błąd o nieoryginalnym tuszu.Oryginalny tusz jest znacznie droższy i teraz moje pytanie brzmi, czy da się coś z tym zrobić?Czy drukarka przyjmie zamiennik? A może da się jakoś ominąć oprogramowanie? Z góry dziękuję za pomoc! Quote
elementis50 Posted October 10, 2017 Report Posted October 10, 2017 Należy w ustawieniach drukarki, korzystając z panelu obsługi na ekranie komputera - wyłączyć funkcję "ochrony zbiorników". Od tego momentu drukarka powinna przyjmować zamienniki. Quote
icedfan Posted December 16, 2018 Report Posted December 16, 2018 co jest powodem drukowania w kolorze kolorów ciemnych? Quote
Recommended Posts