seymour Posted October 10, 2017 Report Share Posted October 10, 2017 Dzień dobry!Swego czasu w biedronce były bardzo tanie drukarki do kupienia, mianowicie chodzi o tą wymieniona w tytule. Nie wiele myśląc zakupiłem sprzęt. Okazało się jednak, ze kiedy skończył mi się tusz i zawiozłem go do regeneracjidrukarka nie chce z niego skorzystać. Wyskakuje błąd o nieoryginalnym tuszu.Oryginalny tusz jest znacznie droższy i teraz moje pytanie brzmi, czy da się coś z tym zrobić?Czy drukarka przyjmie zamiennik? A może da się jakoś ominąć oprogramowanie? Z góry dziękuję za pomoc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted October 10, 2017 Report Share Posted October 10, 2017 Należy w ustawieniach drukarki, korzystając z panelu obsługi na ekranie komputera - wyłączyć funkcję "ochrony zbiorników". Od tego momentu drukarka powinna przyjmować zamienniki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
icedfan Posted December 16, 2018 Report Share Posted December 16, 2018 co jest powodem drukowania w kolorze kolorów ciemnych? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts