michalMonster Posted October 4, 2017 Report Share Posted October 4, 2017 Witam, wczoraj kupiłem nowy kolorowy tusz do drukarki, bo poprzedni się skończył. Stary tusz w drukarce był wsadzony około rok do wczoraj, bo najwięcej to drukowałem czarno białe. Wymieniłem tonery i chciałem coś wydrukować, ale wydruk jest różowy, w ustawieniach próbowałem robić: Wyrównaj kasety drukarki i wyczyść kasety drukarki, ale to nic nie dało i drukarka dalej na różowo drukuje. Sprawdzałem styki od tonera i tam skąd ma wypływać tusz jest tylko różowa plama. Ktoś wie jak to naprawić?Nowy tusz: Asarto 17CMY AS-H17 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted October 10, 2017 Report Share Posted October 10, 2017 Tusz nieprawidłowo napełniony lub niedrożny. Powinny być trzy koloru CMY. Polecam https://www.doktortusz.pl/hp-17,k50200000104 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts