adidasek123 Posted June 30, 2017 Report Share Posted June 30, 2017 Witam, zakupiłem drukarkę używaną Brother MFC-J4410DW i nie działa mi druk obrócony, tzn. podczas druku dwustronnego jak mam ustawione 2 arkusze na jednej stronie (1-2 arkusz na pierwszej stronie, 3-4 arkusz na drugiej stronie kartki) to drukuje mi drugą stronę ale jest odwrócona o 180 stopni względem pierwszej, czyli jak kładę kartkę poziomo i przekładam stronę (jak w książce) to druga strona jest obrócona do góry nogami. Przy próbie odwrócenia drugiej strony (druk obrócony) wychodzi ona pusta. Jak można to naprawić ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted July 12, 2017 Report Share Posted July 12, 2017 Zapewne to sprawa ustawień. Proszę spróbować odwracać stronę względem długiej lub krótkiej krawędzi. Można jeszcze testować ustawienie "druk broszury". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasek123 Posted July 16, 2017 Author Report Share Posted July 16, 2017 Odwracalem właśnie względem długiej i krótkiej, nie pamiętam względem której, ale w jednej opcji drukowalo druga stronę obroconą o 180 stopni a w drugim wariancie (tym prawidlowym) druga strona wychodzi pusta ;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasek123 Posted July 22, 2017 Author Report Share Posted July 22, 2017 Jakieś inne możliwe sposoby żeby to naprawić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts