bambo225 Posted April 27, 2017 Report Share Posted April 27, 2017 Witam miesiąc temu coś się porobiło i jest w tej chwili problem z drukowaniem drukuje tylko i wyłącznie po restarcie systemu jeśli chce wydrukować stronę czy kilka stron muszę restartować system i drukuje wtedy to co ma w pamieć wcześniej normalnie drukowała nic nie zmieniałem system win 7 sterowniki pasują tylko ze zgodnością vista długo szukałem pod win 7 sterowników ale nie ma nie pasuja dowiedziałem ze pasuja pod vista i tak zrobiłem i drukowała dłużej niz rok a teraz cos sie zmieniło i lipa odinstalowałem czyściłem cclener i nic na nowo instalacja i to samo drukuje po restarcie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted May 4, 2017 Report Share Posted May 4, 2017 Problem może być po stronie drukarki, np. z kościami pamięci lub firmwarem. Być może reset drukarki coś by wniósł do naprawy sytuacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts