zmijameduza Posted March 10, 2017 Report Share Posted March 10, 2017 witam, mam problem z drukarką, którą dostałam. rzekomo działa. menu niemieckie. wyświetlało się brak tuszu, zakupiłam, uruchomiłam i komunikat coś w stylu "brak ciśnienia w głowicy" (tłumaczył google). nie mam do niej płyty, był tylko kabel sieciowy. ten do kompa dokupiłam. czy ktoś mógłby mi pomóc? uprzedzam, że jestem techniczne zero. z góry dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted March 14, 2017 Report Share Posted March 14, 2017 Możesz zainstalować sterowniki. Pobrać z http://www.canon.pl/support/consumer_products/products/fax__multifunctionals/inkjet/pixma_mx_series/pixma_mx310.aspx?type=drivers&language=&os=WINDOWS%207%20(64-bit) Po zainstalowaniu sterowników, monitor stanu drukarki w komputerze podpowie co jest nie tak z drukarką. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts