diego17 Posted March 8, 2017 Report Share Posted March 8, 2017 cześć mam taki problem z MG2950 tam gdzie się wkłada papier wpadł mi pendrive i go wyjałem ale jakieś dziwne odgłosy słychać podczas próby pobrania papieru do drukowania co może być przyczyną niepobrania papieru ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted March 14, 2017 Report Share Posted March 14, 2017 Sprawdziłbym, czy jeszcze jakiegoś przedmiotu tam nie ma. Możesz przewrócić na chwilę drukarkę do góry nogami i sprawdzić czy nic nie wypadnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arturbrzoza Posted June 19, 2017 Report Share Posted June 19, 2017 Lepiej nie. Drukarka to delikatne urządzenie. Lepiej będzie jak zadzwonisz do jakiegoś serwisu. Możesz się zapytać np. http://www.informatyk-szczecin.com/cennik/to są specjaliści od tych spraw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted July 12, 2017 Report Share Posted July 12, 2017 Można to zrobić delikatnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts