janemba Posted February 24, 2017 Report Share Posted February 24, 2017 Witam wszystkich.Zakupiłem czarny tusz zamiennik do samodzielnego uzupełniania kartridży w drukarce HP Deskjet Ink Advantage 2515. Napełniłem pusty kartridż po czym zrobiłem wydruk i drukarka normalnie drukowała. Po kilku dniach włączyłem ponownie drukarkę i chciałem coś wydrukować, pierwsza strona poszła bez problemu, na kolejnych już kompletnie nic. Po kolejnych kilku dniach sytuacja się powtórzyła, dziewczyna wydrukowała dwie strony, ale kolejne wyszły czyste, także nie jest to wina braku tuszu lub jego wycieku lub coś w tym stylu, lecz czy ktoś ma pomysł co to może być i jak naprawić?Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted February 27, 2017 Report Share Posted February 27, 2017 Z pewnością zapowietrzony zbiornik. Trzeba zrobć to fachowo - usunięcie starego tuszu, odsysanie, odpowiednie napełnianie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts