NorDez Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 Witam po raz pierwszy na tym forum !Moja drukarka to jak w temacie. Mam problem z drukowaniem zdjęć na grubym papierze. Format 13x18, Gdy włożę papier to za każdym razem nie wciąga papieru i zacina się. Próbowałem różnych sposobów i pojedyńczo i kilka sztuk papieru na raz i nic z tego.Mam spory zapas tego papieru gramatura chyba 260 i szkoda mi go wyrzucić. Może na tym forum dostanę jakąś pomocną odpowiedź. Dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted September 13, 2016 Report Share Posted September 13, 2016 Tani i prosty sposób to wyczyszczenie rolki poboru papieru , najlepiej Płynem do gumowych rolek drukarkowych, np. PlatenCleane. Po prostu spróbuj. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorDez Posted September 13, 2016 Author Report Share Posted September 13, 2016 Tani i prosty sposób to wyczyszczenie rolki poboru papieru , najlepiej Płynem do gumowych rolek drukarkowych, np. PlatenCleane. Po prostu spróbuj. Pozdrawiam!Dzięki. A można użyć izopropanolu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted September 14, 2016 Report Share Posted September 14, 2016 Człowiek uczy się na doświadczeniach, spróbuj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts