Liskowaty Posted June 18, 2016 Report Share Posted June 18, 2016 Witam. Problem jest następujący - drukarka jest zainstalowana na danym komputerze, podłączona przez USB do routera. Na komputerze ją widać, ze jest gotowa do pracy, niby wszystko ok, ale przy wysyłaniu polecenia nie drukuje - gdzie może być przyczyna mojego błędu? Dodatkowo - drukarka jest udostępniona w sieci - widać ją na pozostałych dwóch komputerach w domu, instaluje ją na nich i również jest gotowa do pracy - wysyłam wydruk testowy i drukarka nie reaguje. Moje pytania - gdzie mogłem popełnić błąd? Jak ewentualnie w inny sposób postawić sieć drukarki w domu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted June 20, 2016 Report Share Posted June 20, 2016 Do routera jest podłączona chyba kablem LAN? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liskowaty Posted June 22, 2016 Author Report Share Posted June 22, 2016 Do routera jest podłączona chyba kablem LAN?Nie, router jest połączony z druakrką kablem USB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts