LowRider Posted April 27, 2016 Report Share Posted April 27, 2016 Jako iż w mojej drukarce prawdopodobnie umarła głowica , szukam zastępstwa dla niej. Właściwie to chcę taką aby nie odbiegała od parametrów drukarki Epson Stylus Photo PX820FWD. Cena do 600zł Co musi mieć :duplexskanerkserodruk w kolorzeWiFioczywiście atramentowa Co może miećzewnętrzne zasilanie w tuszekompaktowe rozmiary Ważne są dla mnie koszta eksploatacji więc firma drukarki nie jest dla mnie ograniczeniem, bardzo przyjemnie wspominam 820FWD , dobra jakość druku zdjęć , szybkość działania . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 Co powiesz na drukarkę Epson https://www.drtusz.pl/urzadzenia-atramentowe-epson-workforce-wf-3620dwf-p-6766.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LowRider Posted April 29, 2016 Author Report Share Posted April 29, 2016 Jak wypada w porównaniu z 820 w sprawie jakości druku zdjęć ? No i co z głowicą , czy tak samo jak w 820 jest tak wrażliwa na zatkanie ? Masz może jakieś propozycje innych firm ? Chodzi mi też o drukarkę w której mogę wyjąć całą głowicę i wyczyścić ją na stole bez obaw o uszkodzenie ( co miało miejsce w 820) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted May 4, 2016 Report Share Posted May 4, 2016 Głowica wbudowana, nie ma możliwości wyjęcia. Powiem z doświadczenia, że nie ma znaczenia czy głowica jest demontowana czy stanowi jedną całość z mechanizmem. Padają głowice obydwu typów, a ta demontowana kosztuje przy wymianie kilkaset złotych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts