AnkaPy Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 Witam,w październiku zamówiłam Tusz Zamiennik 15 do HP (C6615D) (Czarny) (DT-AH-15). Tusz zainstalowałam w drukarce dopiero w styczniu, ponieważ wcześniej nie miałam takiej potrzeby. Okazało się, ze drukarka wyświetla błąd kartridża. Myślałam, że to coś z drukarką, jednak stary tusz widzi prawidłowo. Nie mam paragonu ani faktury, jednak na kartridżu jest wizytówka dr Tusz. Czy w związku z tym po takim czasie mogę reklamować zamiennik? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 Czy drukowała Pani już na nim, czy pierwsza instalacja wyrzuciła od razu błąd? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnkaPy Posted March 31, 2016 Author Report Share Posted March 31, 2016 Czy drukowała Pani już na nim, czy pierwsza instalacja wyrzuciła od razu błąd?Pierwsza i wiele kolejnych, ponieważ próbowałam instalować kartridż wielokrotnie. Dlatego myślałam, że to wina drukarki, jednak stary tusz i nowy kupiony na allegro drukarka widzi dobrze i drukuje normalnie. Udało mi się wydrukować dosłownie 2 razy po wielu bojach, za trzecim razem w trakcie drukowania wystąpił błąd i już więcej nie próbowałam bo nie miałam cierpliwości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted April 1, 2016 Report Share Posted April 1, 2016 Proszę reklamować, gwarancja jest dopóki jest tusz w zbiorniku. Pomożemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts