Lolipop123 Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 Witam,posiadam drukarkę hp photosmart 5510, odkąd ją kupiłam (około 2 lata) używam do niej zamienników tuszy. Zawsze kupowałam je z tej samej firmy i wymieniałam zawsze wszystkie pojemniczki na raz. Ostatnio gdy chciałam wymienić jedynie tusz czarny, wyskoczył mi błąd, że pozostałe kolorowe tusze są uszkodzone.Stąd moje pytanie, czy w hp trzeba wymienić na raz wszystkie kolory tuszy? Czy po prostu jest to błąd mojej drukarki ? Co zrobić w takiej sytuacji ?Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 Co do zasady można wymienić jeden z 4 tuszów pojedyńczo. Być może ten nowy zamiennik czarny jest niekompatybilny z pozostałymi kolorowymi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted February 23, 2016 Report Share Posted February 23, 2016 Mamy w ofercie sprawdzone tusze do Photosmart 5510. Znajdziesz je tu : https://www.doktortusz.pl/hp-photosmart-5510-b111a,k10222014102 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djangoo Posted March 15, 2016 Report Share Posted March 15, 2016 A jakie to były zamienniki? Być może ten jeden nie współgra z resztą i trzbea będzie komplet zakupić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eria Posted April 30, 2016 Report Share Posted April 30, 2016 A jakiej firmy zamienników używałeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts