Beciaa Posted January 5, 2016 Report Posted January 5, 2016 Witam, od wczoraj postanowiłam, że chcę zrobić własny biznes z produkowaniem zaproszeń ślubnych, wizytówek itp.Zadałam sobie pytanie co do tego potrzebuję i ile to będzie kosztować?Na tą chwilę wiem tylko, że potrzebuję jakiejś drukarki, ale kompletnie nie wiem jakiej i dlaczego akurat taka a nie inna? Kilka osób w internecie mi już jakieś modele podesłało, ale dalej nie wiem dlaczego i co na niej mogę zrobić a co nie. Czy ktoś jest w stanie mi coś poradzić? Pozdrawiam kochani forumowicze : ) Quote
elementis50 Posted January 5, 2016 Report Posted January 5, 2016 Zaproszenia ślubne i wizytówki wymagają grubego papieru, wręcz kartonu i małych rozmiarów papieru, więc po pierwsze szukaj drukarki która przyjmuje gruby papier i mały format. Sądzę że drukarka atramentowa będzie tu lepsza niż laserowa(koszty). Quote
elementis50 Posted January 5, 2016 Report Posted January 5, 2016 Dobra byłaby ta drukarka https://www.drtusz.pl/urzadzenia-atramentowe-brother-mfc-j4420dw-p-5609.html Quote
Beciaa Posted January 5, 2016 Author Report Posted January 5, 2016 no nie wiem czy byłaby dobra, na innych forach mi w ogóle odradzają kupno jakiejkolwiek drukarki... Niby lepiej współpracować z jakąś drukarnią. Sama już nie wiem co o tym myśleć. Quote
elementis50 Posted January 6, 2016 Report Posted January 6, 2016 W każdym biznesie robi się szacunek wplywów i wydatków, trzeba to wyliczyć ekonomicznie. Pozdrawiam i powodzenia! Quote
Recommended Posts