Beciaa Posted January 5, 2016 Report Share Posted January 5, 2016 Witam, od wczoraj postanowiłam, że chcę zrobić własny biznes z produkowaniem zaproszeń ślubnych, wizytówek itp.Zadałam sobie pytanie co do tego potrzebuję i ile to będzie kosztować?Na tą chwilę wiem tylko, że potrzebuję jakiejś drukarki, ale kompletnie nie wiem jakiej i dlaczego akurat taka a nie inna? Kilka osób w internecie mi już jakieś modele podesłało, ale dalej nie wiem dlaczego i co na niej mogę zrobić a co nie. Czy ktoś jest w stanie mi coś poradzić? Pozdrawiam kochani forumowicze : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted January 5, 2016 Report Share Posted January 5, 2016 Zaproszenia ślubne i wizytówki wymagają grubego papieru, wręcz kartonu i małych rozmiarów papieru, więc po pierwsze szukaj drukarki która przyjmuje gruby papier i mały format. Sądzę że drukarka atramentowa będzie tu lepsza niż laserowa(koszty). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted January 5, 2016 Report Share Posted January 5, 2016 Dobra byłaby ta drukarka https://www.drtusz.pl/urzadzenia-atramentowe-brother-mfc-j4420dw-p-5609.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beciaa Posted January 5, 2016 Author Report Share Posted January 5, 2016 no nie wiem czy byłaby dobra, na innych forach mi w ogóle odradzają kupno jakiejkolwiek drukarki... Niby lepiej współpracować z jakąś drukarnią. Sama już nie wiem co o tym myśleć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted January 6, 2016 Report Share Posted January 6, 2016 W każdym biznesie robi się szacunek wplywów i wydatków, trzeba to wyliczyć ekonomicznie. Pozdrawiam i powodzenia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts