qwerty75 Posted December 27, 2015 Report Posted December 27, 2015 Witam .Mam problem z tym urządzonkiem - wyświetla mi się taki komunikat ``see troubleshooting and routine maitenance chapter in user`s guide.unable scan`` - nie mam pojęcia jak to ugryżć .Ponadto dodaję że urządzenie nie było używane około 5 lat.PROSZĘ O POMOC Quote
elementis50 Posted December 28, 2015 Report Posted December 28, 2015 Błąd skanera, prawdopodobnie nie przesuwa się, nie kalibruje przy starcie. Czyszczenie i smarowanie bieżni/trybów tak w pierwszym rzucie. Może też być uszkodzona lampa skanująca = naprawa nieopłacalna Quote
qwerty75 Posted December 28, 2015 Author Report Posted December 28, 2015 Błąd skanera, prawdopodobnie nie przesuwa się, nie kalibruje przy starcie. Czyszczenie i smarowanie bieżni/trybów tak w pierwszym rzucie. Może też być uszkodzona lampa skanująca = naprawa nieopłacalnalampa stoi w miejscu startowym ale świeci - być może to napęd Quote
qwerty75 Posted December 28, 2015 Author Report Posted December 28, 2015 lampa stoi w miejscu startowym ale świeci - być może to napędmoże dam radę to zrobić - dzięki za pomoc Quote
Recommended Posts