MrKlucha Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 Witam Mam do sprzedania drukarkę Epson Stylus Pro 4000. Jest tylko jeden problem, mianowicie drukarka nie była używana przez dosyć długi okres (tj. 1-2 lata). Czy jest szansa na to aby drukarka nadal działała? Jeśli nie to jak to sprawdzić? Proszę też o podanie linku do tanich tuszy aby sprawdzic czy głowica nie zaschła. Mam też pytanie dotyczące ceny tej drukarki. Ile jestem w stanie za nią wziąć w przypadku gdyby działała a ile gdyby nie działała. Dziękuję za pomoc i pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted July 30, 2015 Report Share Posted July 30, 2015 Długi czas odstawienia na półkę ma w przypadku drukarek atramentowych z głowicą stałą ma zazwyczaj decydujące znaczenie. Głowica z wysokim prawdopodobieństwem jest zaschnięta. Cena tak uszkodzonej drukarki jest bardzo niska i tylko dla kogoś kto potrzebuje jakiejś części zamiennej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts