masseur Posted April 15, 2015 Report Share Posted April 15, 2015 Witam. Szukam urządzenia wielofunkcyjnego. Moje preferencje to: - skaner z podajnikiem (wrzucam kartki i skanuje mi np 20 stron) - drukarka z funkcją duplexu - WiFi Będę drukował głównie na czarno, wiec kolory nie są wymagane. Waham się nad laserem, nie wiem jak dużo lepsza i jak dużo droższa jest drukarka laserowa od zwykłej. Najlepiej jakbyście podali dwie oferty: drukarki zwykłej i drukarki laserowej. Cena myślę, że coś w granicach 1000-1500zł - wiadomo, jak najtaniej, jak najlepiej. Ew. jak będzie coś naprawdę godnego uwagi to mogę nieco podwyższyć zakres cenowy. Interesują mnie także promocje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted April 16, 2015 Report Share Posted April 16, 2015 Witaj a możesz nieco przybliżyć ile stron średnio w m-cu planujesz drukować? I jeszcze czy tekst + grafika, czy także zdjęcia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts