dawidwlkp Posted March 18, 2015 Report Share Posted March 18, 2015 Witam wszystkich. Chcę kupić drukarkę termotransferową do drukowania kodów kreskowych z informacją na temat produktu i ceną. Wymiary etykiet 35/50mm. Dostawałem już różne propozycje sprzętu: od zebry, poprzez Citizena 621 i TSC TTP 247. Czy ktoś może polecić coś, bądź posiada wiedzę na temat wcześniej wspomnianych drukarek? Co to za drukarki TSC? Miesięcznie będę drukował około 30000 - 40000 kodów kreskowych. Muszą być na folii, ponieważ jest ryzyko że etykietki będą miały kontakt z wodą. Proszę o pomoc, bo to sporawy koszt. Każda wiedza w tym temacie jest dla mnie na wagę złota http://forum.pclab.pl/public/style_emoticons/default/smilies/wink.gif. Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi. Dawid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted March 31, 2015 Report Share Posted March 31, 2015 Rozumiem że drukarka będzie pracować na lini produkcyjnej? Nie ma to być etykieciarka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts