sir.sach Posted January 25, 2015 Report Share Posted January 25, 2015 Witam!Kupiłem dziś nowe urządzenie wielofunkcyjne HP LaserJet M125. Zasadniczo problem zaczął się przy poprzedniej drukarce i teraz nie wiem czy leży on w samym urządzeniu czy też po stronie mojego komputera... Poprzednio używałem laserjet 2100M aż do momentu gdy wyskoczył mi błąd "jedno z urządzeń USB...nie działa właściwie i system windows nie rozpoznaje go". Stwierdziłem, że prawdopodobnie problem leży w drukarce kupiłem nowy sprzęt z HP podany powyżej. Nowy sprzęt zainstalowałem jak podano w instrukcji zdejmując z tonera wszelkie plomby. Drukarka została zainstalowana pomyślnie itd... próbuje włączyć jakiekolwiek drukowanie, w kolejce pojawia się 1 dokument do drukowania lecz po chwili liczba ta zmienia się na "0" i niestety nie drukuje się nic... Nie mam pojęcia gdzie leży problem POMOCY! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted January 26, 2015 Report Share Posted January 26, 2015 Trzeba sprawdzić czy drukarka nie drukuje do pliku. Jako domyślna musi być drukarka zainstalowana czyli M125. Warto też dla testu zmienić kabel usb lub wejscie usb w komputerze(inne wolne) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts