casius Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 Witam W dniu dzisiejszym zakupiłem w/w urządzenie.Podłączyłem,zainstalowałem oprogramowanie bez problemu.Niby wszystko jest w porządku funkcja skanowania działa natomiast nie mogę niczego wydrukować czy to z Worda,Pdf-a,notatnika itp.Po prostu gdy wybieram opcję druku pojawia się okno postepu na chwilę i nic dalej się nie dzieje.Drukarka nie może także wydrukować strony testowej.Jednak mogę wydrukować np.aktualny stan urzędzenia czy tez poziom tuszu poprzez panel HP z pakietu zainstalowanego z CD z oprogramowaniem.Korzystam z Windows XP. Wszystko wygląda w porządku ale nie mogę drukować.Czy mógłbym prosić o pomoc w tej kwesti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gora Posted January 20, 2015 Report Share Posted January 20, 2015 Witam, Wygląda to na problem w komunikacji drukarki z komputerem. Proszę raz jeszcze odinstalować wszystkie sterowniki i zainstalować je raz jeszcze. Na początek jednak radzę spróbować zmienić kabel USB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts