bekii1989 Posted November 1, 2014 Report Share Posted November 1, 2014 Witajcie, mam problem z wyborem urządzenie wielofunkcyjnego. ->Przeznaczenie: głównie wydruki czarno-białe + wydruki w kolorze na grubszym papierze - gramatura 200/250 (tekst + niewielka grafika na zaproszeniach) ->Cena: do 650 zł -> Tusze: Zależy mi aby oryginalne tusze do urządzenia nie były zbyt drogie (ok. 30-40 zł). Ewentualnie żeby zamienniki były tanie i wydruk przy ich użyciu był podobnej jakości jak przy użyciu tuszy oryginalnych. -> Duplex i Wifi nie są konieczne-> Skaner i kopiarka - konieczne Mam trzy wstępne typy. Będę wdzięczna za Waszą opinię i pomoc w wyborze. Moje typy to: -Brother DCP-J105-Brother DCP-j552DW-Canon Pixma MG6450 A może polecacie jakiś inny model? Z góry wielkie dzięki za pomoc! Pozdrawiam Kasia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted November 5, 2014 Report Share Posted November 5, 2014 Uważam że DCP-J105 Brothera jest najlepszy. Dlaczego? Wydajnośc tuszów jest ogromna przy korzystnej cenie oryginalnych zbiorników - 2400str czarny i 1300str kolory. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djangoo Posted December 5, 2014 Report Share Posted December 5, 2014 Myślę, że brother dcp j105 będzie w sam raz, sporo osób go chwali właśnie za tanie zamienniki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts