alex215 Posted September 18, 2014 Report Share Posted September 18, 2014 Witam, posiadam drukarkę canon mp230. Raz napelnilam ponownie czarny oryginalny katridż, niedawno w trakcie drukowania drukarka zatrzymała się i teraz cały czas migaja mi 3 kontrolki- od tuszu kolorowego, czarnego i ten trójkąt świadczący o błędzie. Drukarka nie chce drukowac ani kopiowac. Czy ktoś mógłby mi pomóc? Nie wiem co to oznacza, czy jeśli kupilabym nowe oryginalne tusze to problem ustąpi? Czy to jakaś poważniejsza usterka? Dodam ze ten model drukarki nie ma wyświetlacza i dlatego nie wiem jaki to rodzaj błędu. Z gory dziękuje za odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted September 19, 2014 Report Share Posted September 19, 2014 Prosze pobrac instrukcję http://www.canon.pl/Support/Consumer_Products/products/Fax__Multifunctionals/InkJet/PIXMA_MP_series/PIXMA_MP230.aspx?type=manuals&manualid=tcm:125-961520 Jest tam informacja o kodzie błędów. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts