pawo Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 Witam,Miałem przyjemność korzystać usług z Państwa salonu w Białymstoku i jestem pod wrażeniem profesjonalnej i bardzo miłej obsługi z jaką się tam spotkałem. Sympatyczne panie z serwisu jakiś czas temu "obudziły" mojego starego HP 710c i drukarka pięknie śmiga po dziś dzień. Jedyny problem, jaki z nim mam to fakt, że staruszek ma złącze LPT i nie mogę podpiąć go do laptopa. Czy moglibyście Państwo polecić mi jakiś sprawdzony, niedrogi adapter USB-LPT, działający z systemem Win7 x64? Albo miejsce w Białymstoku, gdzie taki kabel nabędę? Wiem, że w sklepach internetowych i na serwisach aukcyjnych pełno jest takiego sprzętu, ale z wypowiedzi osób, które mając podobny problem jak ja zakupiły te adaptery wynika, że niemal wszystkie z nich to chińszczyzna i buble. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obsługa Klienta DrTusz Posted February 19, 2014 Report Share Posted February 19, 2014 Witam.Niestety nie posiadamy wystarczającego doświadczenia by udzielać rad na temat adapterów. Ale cieszymy się bardzo, że jest Pan zadowolony z naszych usług. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts