macik30 Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 A więc mam taki smieszny problem z tonerem. Mam 4 tonery mało używane praktycznie 2-3 miesiące używania. Drukuje mało bo z porówaniem do wielu znajomych moje drukowanie to nic ale mimo to drukarka wyswietla napis zebym zmienil toner. Wczesniej mialem taki problem i kupilem nowy ale nie chce mi sie zmeiniac co miesiac toneru. Jeden jest praktycznie pelny mimo to napis dalej sie wyswietla czytalem troche o tym ale nie znalazlem dobrej odpowiedzi na moj problem Mam nadzieje ze ktos mi pomoze bo nie wiem nawet co z tym problemikiem zrobic ;p Proszę pomozcie czlowiekowi w potrzebie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obsługa Klienta DrTusz Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 WitamA ile stron jest zostało wydrukowanych? Co zawierały, sam tekst czy jakieś obrazki i wytłuszczenie tekstu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macik30 Posted February 1, 2014 Author Report Share Posted February 1, 2014 nie wiem ile stron zostalo wydrukowanych drukuje zazwyczaj sam tekst no ale to nei zmienia faktu ze toner praktycznie pelny wsadzam do drukarki a napis aby zmienic toner nadal sie wyswietla? Czy to wina jakise bębna czy cos czy moze ten toner nie wiem juz za dlugo stal, nie znam sie kompletnie na tym;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obsługa Klienta DrTusz Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 Witam.Czy zamienniki są kupowane od wiarygodnego sprzedawcy? Może mają źle założone zębatki i dlatego drukarka nie wykrywa tonera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macik30 Posted February 5, 2014 Author Report Share Posted February 5, 2014 Hmm brat kupował na allegro więc tego nei wiem w każdym bądź razie wcześniej działały normalnie te tonery. Można to jakooś sprawdzić? z tymi zębatkami ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obsługa Klienta DrTusz Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Witam.Zapraszamy do nas do Białegostoku, a jeśli to za daleko to proszę z tym tonerem udać się do firmy regenerującej w bliższej lokalizacji. Oczywiście proszę skorzystać z usług sprawdzonej firmy z doświadczeniem.Życzę powodzenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
antek_99 Posted July 2, 2014 Report Share Posted July 2, 2014 Czy możeci polecić jakieś tonery Warszawa, tzn sprawdzony serwis? Nie jestem pewien czy powinienem regenerować czy po prostu kupić nowy toner. Chciałbym się najpierw zorientowć w kosztach bo trochę jestem w tym temacie zielonyu więc liczę na pomoc Czy ten http://arsa.pl/p/1168/270968/toner-cyan-brother-tn230c-zamiennik-tn-230c-brother-zamienniki-jetworld-tonery-brother-tonery-do-drukarek.html jest w dobrej cenie? Co się bardziej opłaca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obsługa Klienta DrTusz Posted July 29, 2014 Report Share Posted July 29, 2014 Po dobre i tanie zamienniki zapraszam na: http://search.sklep.doktortusz.pl/i/m/c/tn230.html?szukaj=tak Gwarancja jakości i niska cena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_smith Posted September 5, 2014 Report Share Posted September 5, 2014 Myślę, że podane przez Ciebie tonery do drukarki z tej stronki arsa.pl są w dobrej cenie. W sklepie stacjonarnym za taką cenę go na pewno nie kupisz. Co do serwisu to niestety nie jestem z Warszawy więc nie pomogę... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts