Dymek Posted September 26, 2013 Report Share Posted September 26, 2013 Witam, moja sprawa wygląda następująco. Po 2 latach pracy moich pojemniczków (ktore były oczywiście nabijane parokrotnie) przestaly działać. Dowiedziałem sie jakich pojemniczków potrzebuje, wiec zakupiłem nowe. Po ok. 2 miesiącach znów zaistniała ta sama sytuacja. Drukowałem jedynie czarym, a koloru prawie w ogóle nie używałem. Podejrzewam, że kupiłem zamienniki.Dlatego mam takie pytanie, czy opłaca się dawać znów 50 zł za każy pojemniczek, czy kupić oryginalne? Jeśli oryginalne, to gdzie je kupić i czy znów nie powtórzy się ta sytuacja? Mam drukarkę HP Deskjet F2180. Pojemniczki o nazwie: Kolor- 22XL C9352CE oraz Czarny- 21XL C9351A Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gora Posted September 27, 2013 Report Share Posted September 27, 2013 Witam, moja sprawa wygląda następująco. Po 2 latach pracy moich pojemniczków (ktore były oczywiście nabijane parokrotnie) przestaly działać. Dowiedziałem sie jakich pojemniczków potrzebuje, wiec zakupiłem nowe. Po ok. 2 miesiącach znów zaistniała ta sama sytuacja. Drukowałem jedynie czarym, a koloru prawie w ogóle nie używałem. Podejrzewam, że kupiłem zamienniki.Dlatego mam takie pytanie, czy opłaca się dawać znów 50 zł za każy pojemniczek, czy kupić oryginalne? Jeśli oryginalne, to gdzie je kupić i czy znów nie powtórzy się ta sytuacja? Mam drukarkę HP Deskjet F2180. Pojemniczki o nazwie: Kolor- 22XL C9352CE oraz Czarny- 21XL C9351AKtóry konkretnie zbiornik Panu nie działa ? Czarny czy kolorowy? I co oznacza "nie działa" ? Wyświetla się jakiś komunikat na drukarce czy normalnie one drukują, a wychodzą czyste lub źle wydrukowane strony ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts