lisekx Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 Mam zamiar kupić urządzenie wielofunkcyjne do użytku domowego do 350zł, które posiada wifi i prawdopodobnie wybiorę jedną z poniższych:Brother DCP-J315WCanon PIXMA MG5350Tylko teraz potrzebuję fachowej pomocy osób posiadających te urządzenia o wszystkie za i przeciw w następujących kwestiach:szybkość i jakość wydruku (specyfikacje maszyn znam, chodzi o to jak u was się spisują)szybkość i jakość skanu,awaryjność (zatykanie dysz),koszty eksploatacji (tusze zamienniki)Chyba, że polecicie jakieś inne urządzenie, które spokojnie może konkurować z wymienionymi wyżej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loggi141 Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 dcp-j525w Brothera to mój wybraniec. Dorównuje obydwu ale cena zamienników dostępnych na rynku nie do pobicia!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gora Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 Mam zamiar kupić urządzenie wielofunkcyjne do użytku domowego do 350zł, które posiada wifi i prawdopodobnie wybiorę jedną z poniższych:Brother DCP-J315WCanon PIXMA MG5350Tylko teraz potrzebuję fachowej pomocy osób posiadających te urządzenia o wszystkie za i przeciw w następujących kwestiach:szybkość i jakość wydruku (specyfikacje maszyn znam, chodzi o to jak u was się spisują)szybkość i jakość skanu,awaryjność (zatykanie dysz),koszty eksploatacji (tusze zamienniki) Chyba, że polecicie jakieś inne urządzenie, które spokojnie może konkurować z wymienionymi wyżej.Witam, Obie drukarki mają podobne parametry i nie zagłębiając się w szczegóły są siebie warte Nawet zamienniki do nich są w podobnych cenach, choć Brother docelowo wyjdzie tańszy w eksploatacji (4 tusze, o większej pojemności). Póki urządzenia są na gwarancji, to specjalnie ewentualnym zatykaniem dysz nie ma co się przejmować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts