WWW_pavement Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 Witam, Chciałbym zakupić drukarkę do użytku domowego, względnie urządzenie wielofunkcyjne. Interesuje mnie automatyczny druk dwustronny z możliwością wydruku kilku stron na jednym arkuszu, a także tanie zamienniki (tusz albo toner) lub samodzielna regeneracja (tusz). Zastanawiam się nad kupnem HP 3525 ze względu na wymienną głowicę, ale wiem że z drugiej strony jest problem z zamiennikami. Jakie macie opinie na temat tego modelu, może polecicie mi coś lepszego? Przedział cenowy do max. 400 zł. Z góry dzięki za pomoc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gora Posted August 12, 2013 Report Share Posted August 12, 2013 Witam, Chciałbym zakupić drukarkę do użytku domowego, względnie urządzenie wielofunkcyjne. Interesuje mnie automatyczny druk dwustronny z możliwością wydruku kilku stron na jednym arkuszu, a także tanie zamienniki (tusz albo toner) lub samodzielna regeneracja (tusz). Zastanawiam się nad kupnem HP 3525 ze względu na wymienną głowicę, ale wiem że z drugiej strony jest problem z zamiennikami. Jakie macie opinie na temat tego modelu, może polecicie mi coś lepszego? Przedział cenowy do max. 400 zł. Z góry dzięki za pomoc. Witam, Do HP 3525 póki co nie ma zamienników, a przy tej cenie oryginałów wątpliwe, aby się jakiekolwiek pojawiły. Niestety, ale z tą kwotą (max 400zł) jeżeli ma być to drukarka lub uw, to w grę wchodzi jedynie atrament. Przyznam szczerze, że bez znaczenia co kupisz... Nie jestem entuzjastą nowych atramentowych drukarek, bo dużo z nimi problemów, z których najpoważniejsze to zasychające głowice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arielka Posted April 30, 2014 Report Share Posted April 30, 2014 Polecam canon mg5550, duże zbiorniki, tanie zamienniki, tylko trzeba często drukować, żeby nie zaschła głowica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obsługa Klienta DrTusz Posted June 4, 2014 Report Share Posted June 4, 2014 Ceny zamienników można sprawdzić tutaj:http://search.sklep.doktortusz.pl/i/m/c257/mg_5550.html?szukaj=tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts