kar_amba Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 Witam! Szukam opini o drukarce Canona, a dokładniej o modelu pixma iP7250. Chciałbym drukować zdjęcia bez marginesu i w technologi bezprzewodowej. Drukarka ma stać w innym pokoju, gdyz w tym gdzie pracuję z komputerem jest zbyt mało miejsca(wszędzie są moje ulubione "knigi"). Czy ta drukarka nadaje sie do druku zdjęć? Jak jest z jakością zdjęć(dla mnie to najważniejsze). Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frontfire Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 Ojojoj dobrze trafiłeś. Widziałem tę drukarkę w akcji. Jakość fotografi wydrukowanej na tej drukarce była jak dla mnie lepsza niz z laboratorium. Używa ona 5 kolorów tuszy! Drukuje naprawdę tylko 1 pikolitrem - i to widać. Polecam!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 Ja bym polecał jaednak drukarkę na zestaw 4 tuszy, ze względu na to że zamienniki są dostepne w przystępnych cenach, co obniża koszty utrzymania urządzenia - nie tracąc na tym na jakości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts