kin Posted May 27, 2013 Report Share Posted May 27, 2013 Mam problem z jakością konćowych wydruków. Toner jakgdyby słabo trzymał sie kartki. Dopowiem że używałem oryginalnych tonerów a tym razem zasypałem proszek przeznaczony do regeneracji takich tonerów. Druk wygłada jak niedogrzany. Drukarka nie zgłasza jednak błędu fusera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grafo Posted May 28, 2013 Report Share Posted May 28, 2013 Po czym poznać że druk jest zły? Czy można wydruk zetrzeć z kartki po wydruku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kin Posted June 4, 2013 Author Report Share Posted June 4, 2013 Toner trzyma się słabo da się go zdrapać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted June 10, 2013 Report Share Posted June 10, 2013 Może to być wina tonera - czyli proszku. Jeszcze trzeba sprawdzić w ustawieniach czy ustawienie papieru odpowiada grubości i rodzajowi używanego papieru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts