Now Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Mam problem z drukarką Samsung ml-2010. Nie chce drukować (czyli klikam DRUKUJ, a ona nie drukuje). Kartki są, toner też ponieważ można drukować strony testowe naciskając odpowiedni przycisk na drukarce. Kable sprawdzone....Pomocy! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gora Posted October 27, 2010 Report Share Posted October 27, 2010 Mam problem z drukarką Samsung ml-2010. Nie chce drukować (czyli klikam DRUKUJ, a ona nie drukuje). Kartki są, toner też ponieważ można drukować strony testowe naciskając odpowiedni przycisk na drukarce. Kable sprawdzone....Pomocy! Witam, Proszę spróbować: 1) Sprawdzić bufor drukarki 2) Zrestartować kompa3) Przeinstalować sterowniki Jak to nie pomoże, to proszę pisać dalej.Coś wymyślimy Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ekomp Posted January 14, 2011 Report Share Posted January 14, 2011 Prawdopodobnie formater poszedl w drukarce - najlepiej podlaczyc ja do innego kompa zobaczyc czy ja wykrywa i zainstalowac wowczas bedzie wiadomo czy to wlasnie on padl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts