alann Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 Mam drukarkę brother DCP-J125 i problem z zamiennikiem, Wymieniłem oryginalny czarny tusz na zamiennik ActiveJet i drukarka wyrzuca puste strony, nie ma nawet śladu atramentu. Oczywiście folie ochroną ściągnąłem. Czy ktoś miał podobny przypadek i może jakoś pomóc ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grafo Posted March 25, 2013 Report Share Posted March 25, 2013 Niestety może być zaschnięta głowica. Gdy drukarka elektronicznie przyjmuje zbiorniki ale mimo tego nie ma śladu tuszu to znaczy że fizycznie zamknięte dysze. Można po wyjęciu głowicy próbować udrożnić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obsługa Klienta DrTusz Posted March 20, 2014 Report Share Posted March 20, 2014 Proszę z poziomu menu drukarki zrobić czyszczenie głowicy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts