typer Posted March 13, 2013 Report Share Posted March 13, 2013 Witajcie! Mam taki problem z drukarką samsung scx-4828fn. Wszystko było dobrze, dopoki nie wstawiłam następnego tonera, gdy poprzedni się skończył. Dokumenty drukuje zazwyczaj w duplexie i tym razem tez tak chciałam, ale kartki zaczęły się zacinać w drukarce przy druku w duplexie. Toner jest oryginalny i wszystko było dobrze do tego nowego tonera. Czy koś może mi pomóc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted March 14, 2013 Report Share Posted March 14, 2013 Czy jest możliwośc przetestowania tego tonera w innej drukarce? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
typer Posted March 15, 2013 Author Report Share Posted March 15, 2013 Wrzuciłam już toner do innej drukarki i to samo, blokuje. Toner jest oryginalny to zrobię reklamację. Mam tylko pytanie czy reklamować toner muszę razem z drukarką? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 Reklamuje się tylko toner, trzeba zgłosić na infolini serwisowej Samsunga i wysłać toner na adres serwisu Samsunga. Potem trzeba czekac na opinię dotyczącą reklamowanego przedmiotu. Jeśli reklamacja zostanie uznana to dostanie Pani drugi nowy oryginalny toner. Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
typer Posted March 25, 2013 Author Report Share Posted March 25, 2013 Reklamcję przyjęli. Powiedzieli że musze czekać na sprawdzenei co z tym tonerem. Liczę na wymianę ale ile to będzie trwało?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts