klips14 Posted March 11, 2013 Report Share Posted March 11, 2013 Witam wszystkich forumowiczów od kilku minut jestem w waszym gronie.A więc do sedna sprawy:Dostałem drukarkę Canon MP810 jest bardzo ładna etc.Ale problem w tym iż nie drukuje na czarno choć tusz czarny jest zainstalowany na swoim miejscu oraz chip jest zresetowany.Powiem więcej podczes testu czyszczenia głowic czy jakoś tak kolor czarny jest drukowny.Jeśli jest jakaś osoba która mi pomoże co wykonać lub wymienić będe choć o jeden problem biedniejszy.Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grafo Posted March 12, 2013 Report Share Posted March 12, 2013 Odinstaluj sterowniki w komputerze i wgraj na nowo. Jeśli nie pomoże to albo głowica zaschnięta albo problem z chipem w zbiorniku. Możesz też zainwestować w dodatkowy czarny zbiornik moze to to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted March 20, 2013 Report Share Posted March 20, 2013 To jest raczej problem zaschniętej głowicy, gdy drukarka nie zgłasza problemów ze zbioenikami ale nie drukuje to znaczy że ze strony elektronicznej wszystko jest w porządku a głowica jest mechanicznie niedrożna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts