uzytkownikCanona Posted February 18, 2013 Report Share Posted February 18, 2013 mam drukarkę Canon Selphy CP800, niestety przykleiła sie folia do papieru,wyciągnęło ją ze zdjęciem, i teraz nie mogę wyjąć kasety z kolorową folią,wyciągnąłem całą folię na zewnątrz, urwałem ją, ale część pozostała poza kasetą,żeby włożyć nową, zablokowała się, drukarka jest po gwarancji,jak to wyjąć, odblokować?po ruszeniu zamkiem do wyjącia leciutko odbija i dalej nie idzie...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Niestety trzeba będzie użyć śrubokreta i prawdopodobnie otworzyć obudowe. Jak cos się urwało i zostało w środku urządzenia to nie ma fizycznie innego sposobu jak otworzyć wnętrze drukarki. a skoro jest po gwarancji - to przed Tobą kawał dobrej zabawy. Odwagi, to nie takie trudne! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts