grizzly1988 Posted February 3, 2013 Report Share Posted February 3, 2013 Witam,Mam taki problem z urządzeniem wielofunkcyjnym HP Deskjet F2290:Urządzenie nie drukuje ani nie kopiuje dokumentów, działa jedynieskaner. Przez cały czas pokazuje się symbol E, a także migają lampki Color i Black/Photo.System Windows nie może pobrać z urządzenia informacji o poziomie tuszu,ale dotychczas gdy występował niski poziom jednego z nich, to drukarkanormalnie działała, drukując albo tylko na czarno albo tylko kolory(zależnie od tego, którego atramentu brakowało).Czy ktoś jest w stanie ocenić na podstawie opisu, co to może być zausterka i jaki może być byłby przewidywany koszt jej naprawy? Niestety wserwisie za samo obejrzenie jej żądają 50 zł (jest już po okresie gwarancji). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
11tasz11 Posted February 6, 2013 Report Share Posted February 6, 2013 Witam, mogę poradić zrobić następne reczy...tam są 2 kartridża, jeden czarny drugi kolorowy(3 kolory). To trzeba ich zamienić na nowę. Mam nadzieje że pomogłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elementis50 Posted February 19, 2013 Report Share Posted February 19, 2013 Zbiorniki mogą być uszkodzone - stąd błąd ERROR. Kup zamienniki albo zanieś zbiorniki do specjalistycznego zakładu na przetestowanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts